26.6.17

Λελογισμένη μοριοδότηση και όριο ηλικίας στα 50 έτη...


...περιλαμβάνει η νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους όπως δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης

Αύριο στην Ολομέλεια σε ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Αθλητισμού θα κατατεθεί και θα συζητηθεί η τροπολογία για τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενημέρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκε στα...
βασικά χαρακτηριστικά της νομοθετικής ρύθμισης.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να διαμορφώσει μια νομοθετική ρύθμιση που θα λαμβάνει υπόψη την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, όπου με βάση αυτή υπάρχει ανάγκη να δρομολογηθεί ένας διαγωνισμός με ευθύνη του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας, με βάση τις θέσεις και τις πραγματικές ανάγκες που θα καταθέσουν οι δήμαρχοι.

Οι θέσεις προκύπτουν από τους οργανισμούς των Δήμων υπάρχει η δυνατότητα να επικαιροποιηθούν ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες. 

Επιπλέον συμπεριλαμβανομένης της πίεσης που υπάρχει εξαιτίας του κινδύνου για τη δημόσια υγεία προτάθηκε να παραμείνουν στην εργασία τους με συμβάσεις μικρής παράτασης 8 μηνών.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι θα υπάρξει «λελογισμένη μοριοδότηση και όριο ηλικίας τα 50 έτη» ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει «φωτογραφικός διαγωνισμός».

Από την πλευρά της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο κ.Τράκας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο "πρωθυπουργός θα δώσει λύση" στην αυριανή συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: