31.5.17

Πολλά τα εμπόδια για την επαναλειτουργία του MEGA...

Ανεξάρτητα από τις σημερινές εξελίξεις στον ΔΟΛ… ερώτημα παραμένει το πόσο σύντομα μπορεί να...
επαναλειτουργήσει το MEGA ή πιο σωστά να επιστρέψει σε μια κανονικότητα;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του καναλιού – θεωρητικά τουλάχιστον, βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού είναι ένα πρώτο βήμα.

Παρόλα αυτά η αγωνία των εργαζομένων να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους και να ξαναμπεί το κανάλι που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις σε κανονικούς ρυθμούς, δεν φαίνεται ότι θα τερματιστεί άμεσα.

Τα εμπόδια και οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές που μεταθέτουν το επιδιωκόμενο… Μεταξύ άλλων ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από τις τράπεζες το σχέδιο της Grant Thornton… Θα πάρει το πράσινο φως ή θα απορριφθεί;

Επιπλέον οι δικαστικές εκκρεμότητες εντός των επόμενων μηνών για το τι θα γίνει με τους πιστωτές… και μια σειρά άλλων ζητημάτων, μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας, μοιραία λειτουργούν ανασταλτικά.

Έτσι λοιπόν το μετριοπαθέστερο σενάριο προβλέπει ότι ο συντομότερος χρόνος για την επανεκκίνηση του καναλιού θα ήταν ταυτόχρονα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2017 – 2018. Για την ακρίβεια θα ήταν το ιδανικότερο… Σε ένα τόσο ρευστό τοπίο όμως, είναι πολύ δύσκολες οι προβλέψεις!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: