22.5.17

«Χάθηκε η ευκαιρία αναπτυξιακής ώθησης»...

Καμίνης για πολυνομοσχέδιο: «Χάθηκε η ευκαιρία αναπτυξιακής ώθησης»Καμίνης για πολυνομοσχέδιο...

Για απώλεια της ευκαιρίας «για αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία αλλά και για πραγματικές αλλαγές και...
μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και η τοπική αυτοδιοίκηση» κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, σχολιάζοντας την υπερψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Όπως επισημαίνει, "Οι πολίτες πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι το πολυνομοσχέδιο αφαιρεί και την τελευταία ελπίδα ανανέωσης του προσωπικού των δήμων, με το άρθρο για μηδενικές προσλήψεις τα έτη 2018 και 2019. Τα τελευταία επτά χρόνια, λόγω των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και της μαζικής φυγής που προκάλεσαν στους υπαλλήλους η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα, το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου Αθηναίων μειώθηκε από 11,5 χιλιάδες σε λιγότερο από 7 χιλιάδες υπαλλήλους".

Ο δήμαρχος της Αθήνας πάντως δηλώνει υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, υποστηρίζοντας πως, " ο δήμος Αθηναίων έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, στις αμιγώς τουριστικές περιοχές της πόλης, υπό την προϋπόθεση της απαρέγκλιτης τήρησης της εργατικής νομοθεσίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Η ρύθμιση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές δεν μπορεί παρά να έχει ως κεντρικό και μοναδικό συντονιστή τη δημοτική αρχή"...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: