31.5.17

"Ο πιο ανίκανος και αμόρφωτος πρωθυπουργός"...


Σκληρή επίθεση Άδωνι κατά Τσίπρα...

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του...
πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον ρ/σ Flash 96, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα, ό,τι του ζητήσουν οι ξένοι. Δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Είναι ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός. Δεν θα μπορούσε άλλος να κάνει τόσο κακή διαπραγμάτευση».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι  θα είναι Βατερλό για τη χώρα, η μη ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ. «Ενώ του λέγαμε να κλείσει τη διαπραγμάτευση, αυτός προτίμησε να παίξει τα χαρτιά του σε μια αλληλουχία λανθασμένων επιλογών – δεν έχει καμία αίσθηση συνείδησης του συσχετισμού δυνάμεων, επειδή είναι αμόρφωτος», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έστρεψε τα βέλη του και στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας ότι είναι σύμμαχος της κυβέρνησης και κάνει παρεμβάσεις υπέρ της. ««Ο κ. Σαββίδης είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες, εδώ κι έναν χρόνο τουλάχιστον, είναι σύμμαχος της κυβερνήσεως και προσπαθεί να κάνει παρεμβάσεις διαφόρων ειδών υπέρ της κυβερνήσεως. Αυτό νομίζω το ξέρει ο καθένας, δε χρειάζεται να το κουράσουμε και πάρα πολύ-αναφέρομαι στην παρέμβασή του στο διαγωνισμό του κ. Παππά, στις σχετικές του συνεντεύξεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη δημιουργία μιας εταιρείας με μέλη αποκλειστικά των ΑΝΕΛ. Εντάξει, εγώ πιο πολύ πια τον αντιμετωπίζω σαν έναν πολιτικό μας αντίπαλο παρά ως έναν επιχειρηματία. Ταυτίστηκε δημόσια με ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δημόσια εκφράστηκε κατά ενός άλλου πολιτικού χώρου» είπε μεταξύ άλλων...

πηγή topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: