13.5.17

Απέφυγε τα δύσκολα...


Το σημαντικότερο αστυνομικό θέμα της ημέρας, ο αστυνομικός συντάκτης Πέτρος Καρσιώτης, το παρέδωσε σε άλλον για να αποφύγει την κριτική στην αστυνομία. Αντίθετα βγήκε σε ένα επόμενο "πακέτο" όπου έπλεξε το εγκώμιο των αστυνομικών για το θάρρος, την εξυπνάδα τους, την αποφασιστικότητά τους κλπ. 

Και πώς να βγει (στο θέμα με τον συγγενή του Μάριου Παπαγεωργίου που πυροβολούσε χθες έξω από το Εφετείο)! Η ανακοίνωση της αστυνομίας ήταν για κλάματα!

Ο πολύ καλός ρεπόρτερ Αλέξης Κουβέλης επεσήμανε…
μία προς μία τις γελοιότητες των αστυνομικών (που κατά τα άλλα διακρίνονται για την εξυπνάδα και την αποφασιστικότητά τους)! Και ιδιαίτερα το σημείο εκείνο που έλεγε πως “καταδίωξαν ΑΜΕΣΑ και συνέλαβαν το δράστη”.

Καλά δεν είχαν δει ούτε ένα βίντεο που από χθες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και τα δελτία ειδήσεων των καναλιών; Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς ξαναέβγαλε το πιστόλι σε δεύτερη φάση αλλά δεν υπήρχαν σφαίρες για να ακούσουμε ξανά τα μπαμ-μπουμ. Πήγε αγκάλιασε τη μητέρα του θύματος, μετά τα ψιλο-είπε με κάποιον  άλλο συγγενή και με όλη την άνεσή του άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο. Οι αστυνομικοί μάλιστα που τον συνέλαβαν -ερχόντουσαν από το απέναντι καφενείο- τον προσπέρασαν αμέριμνοι κι όταν κάποιοι από το πλήθος τον κάρφωσαν έκαναν μεταβολή για να ακολουθήσουν οι κωμικοτραγικές σκηνές της σύλληψης που είδαμε όλοι μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: