26.5.17

Ο φάκελος-βόμβα είχε πάει στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου...

Ο φάκελος-βόμβα είχε πάει στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου
...λεει ο Αντ. Σαμαράς.
Βίντεο...

Όταν δεν υπάρχει ασφάλεια, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς που επισκέφθηκε τον...
πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά την τρομοκρατική επίθεση.

Ο κύριος Σαμαράς συναντήθηκε με τον κύριο Παπαδήμο και αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη και τον τραυμάτισε είχε φτάσει στο σπίτι του, αφού είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας. Από εκεί, είπε, τον πήρε και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει υποστεί αυτή την ταλαιπωρία, αλλά αισθάνεται τυχερός γιατί τα χέρια του ήταν μακριά όταν άνοιξε το φάκελο και δεν υπήρξε βαρύτερος τραυματισμός, για παράδειγμα στην καρδιά, είπε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε πως έχει πληγές βαθιές στα χέρια και στο δεξί του πόδι.

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν ευθύνες για το ότι δεν εντοπίστηκε η εκρηκτική ύλη αν και ο φάκελος ελέγχθηκε, ο κύριος Σαμαράς αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα αυτή: «Εγώ ήρθα να του ευχηθώ», είπε και επανέλαβε πως «όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία»...

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: