26.5.17

Ακούει η Τερέζα Μέι ελληνικά ΜΜΕ;...

Μικρόφωνο
Αντα Ψαρρά

Θέλουν παραίτηση υπουργού στο ΔΟΛ (και όχι μόνο) για το κενό ασφαλείας που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού και των ανδρών της ασφάλειάς του. Στο...
Λονδίνο και στις άλλες πρωτεύουσες με τα δεκάδες θύματα και τα μεγάλα κενά ασφαλείας όπου οι δημοσιογράφοι δεν αυτοχρίζονται τιμητές της κοινωνίας δεν ζητούν παραιτήσεις, ενημερώνουν τον κόσμο και σχολιάζουν τα γεγονότα. Εδώ όμως πρώτος βασικός και κύριος στόχος είναι όχι μόνο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνολικά η αριστερά και οι ...δολοφόνοι που βρίσκονται στις τάξεις της!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά σχόλια από τις δεκάδες βαθυστόχαστες πρωινές αναλύσεις δημοσιογράφων για την χθεσινή έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού.

«...Ένας από το ΣΥΡΙΖΑ (!) είπε ότι ο Παπαδήμος είναι χούντα! Ο Παπαδήμος τραυματίστηκε από εκρηκτικό μηχανισμό. Η κυβέρνηση αυτούς τους αφηνιασμένους τους είχε στην αυλή της και τους χάιδευε στην πλατεία. Κλείνουμε το μάτι στη χυδαία πλέμπα την οποία εκφράζει ο Πολάκης. Η Ακαδημία Αθηνων που έχει βραβεύσει τον Λουκά Παπαδήμο θεωρείται διεθνώς η καλύτερη Ακαδημία στον πλανήτη. Όποιος χρησιμοποιεί τη χυδαία πλέμπα στο τέλος θα αντιληφθεί ότι η χυδαία πλέμπα θα στραφεί εναντίον του. Ο Παπαδημούλης, ο Χαϊκάλης και ο Πολάκης έχουν μιλήσει γι τρόικα εσωτερικού και για χούντα αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα ονόματα...»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ωφελείται (!) από τους ανεγκέφαλους που σίγουρα θα έχουν στείλει κι άλλες τέτοιες επιστολές... Ο Παρασκευόπουλος είπε την εγκληματική φασιστική φράση ότι ο Ξηρός είναι ένας βαριά ανάπηρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για το μίσος που κυριάρχησε στην κοινωνία...»

Η βασική «αντιλαϊκιστική» αναλυτική δημοσιογραφική σκέψη λέει: Κάποιοι θέλησαν να δολοφονήσουν το Παπαδήμο, ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε τις προηγούμενες κυβερνήσεις και την κυβέρνηση Παπαδήμου, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ οπλίζει τα χέρι των εγκληματιών. Τόσο απλά και τόσο χυδαία.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: