31.5.17

Καταδικάζει η ΝΔ τις αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα...

Φωτογραφία: Eurokinissiστην κηδεία Μητσοτάκη...

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά...
την προσέλευσή του στην τελετή της εξοδίου ακολουθίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εκδόθηκε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή».

Οι αποδοκιμασίες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη της Αθήνας η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που έλαβε πάνδημο χαρακτήρα με την παρουσία μέσα στο ναό σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας και πλήθους κόσμου που βρέθηκε εκεί για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον μακροβιότερο πολιτικό της νεώτερης Ελλάδας ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα πολιτικά πράγματα.

Ωστόσο, κάποιοι από τους πολίτες -μια μικρή μειοψηφία- που μετέβησαν στη Μητρόπολη για το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έφτασε στον μητροπολιτικό ναό της Αθήνας λίγοπριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη.

Δείτε το βίντεο:

Με τον θάνατό του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ένωσε τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου αφού στον αποχαιρετισμό του παραβρέθηκαν κορυφαίοι εκπρόσωποι από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη αλλά κορυφαία πολιτικά στελέχη απ' όλα τα πολιτικά κόμματα.

Παρά το κλίμα συγκίνησης στον τελευταίο αποχαιρετισμό προς τον Κωνσταντίνο Μητσότακη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδοκιμάστηκε και κατά την αποχώρησή του μετά την εξόδιο ακολουθία...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: