29.5.17

Σάλος από την ανάρτηση του Καραμέρου...

Αποτέλεσμα εικόνας για Καραμέρος
 ... για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη...
Με ένα ειρωνικό σχόλιο εκφράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

«Ο μέγας...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)» έγραψε και δέχτηκε βροχή επικριτικών σχολίων...



Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Ρεθύμνου του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης, του επισήμαναν πως είναι «ντροπή» τέτοια λόγια, ειδικά σήμερα, με τον αντιπεριφερειάρχη να επιμένει πάντως στο σχόλιό του.





Δριμεία η κριτική και του και του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος επισημαίνει με ανάρτησή του στο Twitter ότι «η διχαστική ρητορεία θα σας καταδιώκει» υπενθυμίζοντας τη ρήση του πρώην πρωθυπουργού «στον κατήφορο και την αλαζονεία της εξουσίας δε θα σας ακολουθήσουμε». 



Οι αντιδράσεις στο Twitter για τη δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής



Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έκανε την εξής δήλωση: «Ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου κλείνει σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιας πολιτικής προσωπικότητας η οποία ταυτίστηκε με εξόχως θετικές και αρνητικές πτυχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Πλέον η Ιστορία έχει τον τελευταίο λόγο για την αποτίμηση ενός πολιτικού βίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: