22.5.17

Κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και από το Νοσοκομείο Λαμίας...


Διαγνωστικά μηχανήματα μεγάλης αξίας εκλάπησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και από το Νοσοκομείο Λαμίας.Οι...
αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση και για το σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα αλλά και για τους τρόπους πρόσβασης στους χώρους.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα μηχανήματα εκλάπησαν από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό εργαστήριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μηχανήματα ήταν στα ειδικά εργαστήρια που βρίσκονται στον 4ο όροφο του ιδρύματος και ήταν κλειδωμένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που αφαιρέθηκαν και για την αξία τους, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν κλέψει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο κολονοσκόπια, ένα βρογχοσκοπικό και ένα γαστροσκοπικό μηχάνημα συνολικής αξίας περίπου 100.000€.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση και για το σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα αλλά και για τους τρόπους πρόσβασης στους χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια βδομάδα είχαν κλαπεί από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα και εργαλείαμ ενώ το μεσημέρι της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι κι από το νοσοκομείο του Βόλου είχαν κλαπεί δύο γαστροσκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: