31.5.17

Η συνεργασία Αλαφούζου, Μαρινάκη, Αναστασιάδη, Καραμήτσου...

...βάζει «φωτιά» στα media...

Η είδηση είναι ότι η συνεργασία του ομίλου ΣΚΑΙ με το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη για τη δημιουργία του...

νέου καναλιού ΣΚΑΙ 24 δεν φαίνεται να προχωράει.

Παρόλα αυτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από την είδηση ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών έχουν μπλοκάρει… έχει η πληροφορία που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά στη σύνθεση του εγχειρήματος για τη δημιουργία του νέου 24ώρου ειδησεογραφικού καναλιού… αφού από μόνη της είναι αυτό που λέμε ειδησάρα, ικανή να προκαλέσει ισχυρές δονήσεις στα media!

Και ποια είναι αυτή; Η σύμπραξη Αλαφούζου, Μαρινάκη και των δύο εκδοτών του «Πρώτου Θέματος» Αναστασιάδη – Καραμήτσου που ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του νέου καναλιού!

Μια φαινομενικά ετερόκλητη ομάδα επιχειρηματιών, εξαιρετικά ισχυρών οικονομικά και μιντιακά που λέγεται ότι αποφάσισαν να κινηθούν από κοινού… σε πρώτη φάση δημιουργώντας έναν ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό… με ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή η συνεργασία να δοκιμαστεί και σε πολλά άλλα επίπεδα στο μέλλον.

Άρα ελάχιστη σημασία έχει αν θα προχωρήσει η συνεργασία με το Action 24 για τη δημιουργία του νέου ειδησεογραφικού καναλιού, αφού η απόφαση των τεσσάρων για συμπόρευση από μόνη της είναι «διαβατήριο»… Ο στόχος λοιπόν για το ειδησεογραφικό κανάλι παραμένει και μπορεί να μην προχωρά με το Action 24, θα προχωρήσει όμως με κάποιον άλλον.

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει όταν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες το συγκεκριμένο σχήμα να διεκδικήσει από κοινού τηλεοπτική έκφραση, ανεξάρτητα από το τι κανάλια έχει ο κάθε επιχειρηματίας προσωπικά!

Συμπερασματικά λοιπόν πρόκειται για ένα νέο επιχειρηματικό μέτωπο στο χώρο των ΜΜΕ που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: