26.5.17

Δεν έκλεισαν τα Επείγοντα στον «Ευαγγελισμό» λόγω Παπαδήμου...

Δεν έκλεισαν τα Επείγοντα στον «Ευαγγελισμό» λόγω Παπαδήμου, αλλά λόγω Χρυσής Αυγής
... αλλά λόγω Χρυσής Αυγής!

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε επισκεφθεί συγγενή του στον «Ευαγγελισμό», από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ., προκαλώντας αναστάτωση στο Τμήμα Επειγόντων μαζί με τους συνοδούς του...

Το απόλυτο χάος προέκυψε στις...
χθεσινές γενικές εφημερίες δύο μεγάλων νοσοκομείων, «Ευαγγελισμός» και «Αττικόν», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας των υγειονομικών.

Η εφημερία στον «Ευαγγελισμό» σταμάτησε για αρκετές ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και την μεταφορά του για νοσηλεία, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) το γεγονός οφείλεται στην αναστάτωση που προκάλεσε η «Χρυσή Αυγή». 

Όπως επισημαίνεται, «στα ΤΕΠ(Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ. -  βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του. Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων». 

Την ίδια ώρα μια άλλη διάσταση των προβλημάτων στις χθεσινές και σημερινές εφημερίες δίνει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ με φωτογραφίες από το αλαλούμ και τα ράντζα που υπήρχαν στα δύο αυτά νοσοκομεία.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: