26.5.17

Η "Ακαδημία Αθηνών" για την επίθεση...

κατά του Λουκά Παπαδήμου...

Τον αποτροπιασμό της εκφράζει η Ακαδημά Αθηνών για την εγκληματική ενέργεια εναντίον του...
Προέδρου της κ. Λουκά Παπαδήμου, που πρόσφερε πολλά στην επιστήμη και στη χώρα.

«Το γεγονός αποτελεί μέρος της μεγάλης δοκιμασίας που υφίσταται ο ελληνικός λαός και πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους ενωμένους» σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

Επίσκεψη Πρ. Παυλόπουλου

Τον κ. Παπαδήμο επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αντ. Σαμαράς: Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια, κινδυνεύει η δημοκρατία

Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η δημοκρατία, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε τον Λουκά Παπαδήμο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως ο φάκελος είχε σταλεί στην οικία του κ. Παπαδήμου και ότι από εκεί ο πρώην πρωθυπουργός τον πήρε μαζί του στο αυτοκίνητό του για να τον ανοίξει. Όπως είπε, δεν εντοπίστηκε από την αρμόδια υπηρεσία ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον φάκελο, ο κ. Παπαδήμος τον άνοιξε και συνέβη αυτό που συνέβη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να μιλήσει για τις τυχόν ευθύνες, συμπληρώνοντας πως αυτό που προέχει είναι ότι η πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου εξελίσσεται καλά.

Στη συνομιλία που είχαν τού είπε ότι «παρά το σοκ που έχει υποστεί αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς σώθηκε γιατί είχε τα χέρια του μακρυά από το πρόσωπο και τα ζωτικά όργανά του»...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: