11.5.17

Βρέθηκε όπλο απέναντι από τη Γεωπονική...


Καθαρίστρια εντόπισε ένα πιστόλι μέσα σε...
σακούλα σε τουαλέτες κτιρίου απέναντι από τη Γεωπονική σχολή, όπου χθες το πρωί σημειώθηκε ληστεία κατά τον εφοδιασμό του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Το όπλο έχει παραληφθεί και εξετάζεται τόσο βαλλιστικά (εάν έχει χρησιμοποιηθεί αλλού) όσο και για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και DNA στα εργαστήρια εγκληματικών ερευνών της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα ο 25χρονος που συνελήφθη χθες, ενώ άφαντος παραμένει ο δεύτερος ληστής και αναζητείται από την Αστυνομία.

Αν και ο συλληφθείς, όπως διαπιστώθηκε, δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα τις διωκτικές αρχές, σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής λόγω της συγγενικής σχέσης του με κρατούμενο για ληστεία ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και αθωωθεί για συμμετοχή του στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι αξιωματικοί διερευνούν τώρα αν ο συλληφθείς ή ο συνεργός του έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Ο ίδιος ο 25χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, «καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασής του κρατούσε αρνητική στάση», επαναλαμβάνοντας ότι είναι φοιτητής, χωρίς να δίνει εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στη ληστεία. Συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του το ένα από τα δύο κουτιά με τα χρήματα που πήραν οι δράστες της ληστείας αλλά και το όπλο με το οποίο απείλησε τους υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: