29.5.17

Τζανακόπουλος: Η πολιτική κριτική οπλίζει χέρια τρομοκρατών;...

Τζανακόπουλος: Η πολιτική κριτική οπλίζει χέρια τρομοκρατών;Αρνήθηκε κάθε σχέση με την τρομοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τον απόηχο της επίθεσης κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Το...

να βλέπουμε ένα συνεχές μεταξύ της πολιτικής αντιπαράθεσης και της τρομοκρατίας, αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον δημόσιο διάλογο, είπε και τόνισε πως: «Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της τρομοκρατίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της οικονομικής κρίσης που δημιούργησε εντάσεις, ακόμα και πέραν του πολιτικώς ορθού, παραδέχθηκε ο κύριος Τζανακόπουλος που αρνήθηκε να σχολιάσει την δήλωση - σοκ του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη, λέγοντας πως δεν θα μπει «στην περιπτωσιολογία».

Δεν υπάρχει πολιτικό συνεχές μεταξύ της άσκησης κριτικής και της τρομοκρατικής βίας, όποιος το βλέπει το κάνει για να καλλιεργεί τρομολαγνία. Εμείς σαν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ακολουθήσουμε, δήλωσε και επιχείρησε να δικαιολογήσει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook κατά της Δικαιοσύνης και υπέρ του Γιώργου Φιλιππάκη, λέγοντας: «Ο κύριος Πολάκης είπε ότι δεκάδες μέλη της κυβέρνησης καθημερινά δέχονται απειλές για την ζωή τους... Στα σόσιαλ μίντια ακούγονται καθημερινά ένθεν κακείθεν άθλια σχόλια... Ακούγονται και πολύ χειρότερα».

Ο κύριος Τζανακόπουλος επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε υβρίδιο ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερης πολιτικής και επιχειρεί να μας ταυτίσει με την τρομοκρατία - πρόκειται περί γελοίου επιχειρήματος».

«Η Αριστερά ποτέ δεν βρισκόταν σε πολιτικό πλαίσιο που να αποδέχεται την τρομοκρατική βία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε πολιτική κριτική σε όσους φέρουν ευθύνες για το πού πάει η χώρα», είπε και αναρωτήθηκε εάν «η πολιτική κριτική οπλίζει χέρια τρομοκρατών».

«Το πολιτικό σύστημα είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο ασκείται η πολιτική αντιπαράθεση και καλά κάνει και ασκείται. Όποιος βλέπει συνεχές με την τρομοκρατία, αυτός πρέπει να δώσει λόγο», κατέληξε στο σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: