29.5.17

Ψάχνουν το μυστικό στη γειτονιά του Παπαδήμου...

Το ενδεχόμενο να άφησε ο ίδιος ο βομβιστής τον παγιδευμένο φάκελο στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξετάζουν πολύ σοβαρά οι...
αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. 

Στην υπόθεση αυτή κατέληξαν μετά τις πρώτες αναφορές της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, στα εργαστήρια της οποίας επιχειρείται η ανασύνθεση του διαλυμένου από την έκρηξη φακέλου που περιείχε το παγιδευμένο πακέτο και στον οποίο δεν έχει βρεθεί ίχνος σφραγίδας ή άλλης ένδειξης που να υποδηλώνει αποστολή μέσω των ΕΛΤΑ ή ιδιωτικής εταιρείας αποστολής δεμάτων. 

Στο σπίτι του Λ. Παπαδήμου στο Παλαιό Ψυχικό υπάρχει φυλάκιο φρουράς από την εποχή που διετέλεσε πρωθυπουργός, όμως πλέον δεν υπάρχει αστυνομικός φρουρός. 

Επίσης ο συνοδός ασφαλείας που παρέλαβε την αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου από το σπίτι του δεν μπορεί να θυμηθεί εάν ο συγκεκριμένος φάκελος είχε σφραγίδες ή άλλη ένδειξη ταχυδρόμησης, ούτε αν αναγραφόταν σε αυτόν αποστολέας. 

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, οι επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας οικιών, καταστημάτων και άλλων κτιρίων σε μια πολύ μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, με την ελπίδα να εντοπίσουν τον μεταφορέα του παγιδευμένου φακέλου και τη διαδρομή που ακολούθησε...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: