26.5.17

Bild: «Λευκός» ο γάμος του Τραμπ με τη Μελάνια;...


Tι συμβαίνει με το ζεύγος Τραμπ; Γιατί η Μελάνια δεν θέλει να την αγγίζει ο σύζυγός της; Γιατί δεν του έδωσε το...
χεράκι της ούτε τη Δευτέρα στη Σαουδική Αραβία, ούτε την Τρίτη στο Τελ Αβίβ ούτε στις Βρυξέλλες; Εξαίρεση ήταν στην Καπέλα Σιξτίνα, που η πανέμορφη σύζυγός του δέχτηκε να του κάνει το χατήρι. "Ήταν ένα θαύμα", έγραψαν με αρκετή δόση χιούμορ τα ιταλικά ΜΜΕ. 
  
Οι φήμες οργιάζουν για τη σχέση του του 45ου προέδρου των ΗΠΑ με την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια ,με αφορμή τις εικόνες από την πρώτη διεθνή περιοδεία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου. Η "Πρώτη Κυρία" , όπως άλλωστε δείχνει ο φωτογραφικός φακός, δεν θέλει να έχει καμία σωματική επαφή μαζί του. Η Μελάνια δεν φαίνεται να περνάει καλά, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα "Bild" ενώ υπάρχουν πολλές αναφορές στα διεθνή για "λευκό γάμο" του προεδρικού ζεύγους.  
    
Τι είναι για τον Τραμπ η Μελάνια; Είναι απλά ένα πανέμορφο τρόπαιο που το έκανε φιγούρα στη Σαουδική Αραβία, το Τελ Αβίβ, τη Βηθλεέμ, το Βατικανό, τις Βρυξέλλες και τη Σικελία;
"Ο Τραμπ είναι πλούσιος. Ήθελε να παντρευτεί μία όμορφη γυναίκα για να την επιδεικνύει δεξιά κι αριστερά. Η Μελάνια, από την πλευρά της, αλλιώς τα περίμενε. Φανταζόταν μία ζωή μέσα στα πλούτη έχοντας στο πλευρό της έναν πανίσχυρο άντρα κι όχι κάποιον που θα έχει την "ρετσινιά" του μισογύνη.  

"Ήταν πάντως οδυνηρό",όπως έγραψε στο Twitter η ισραηλινή εφημερίδα " Haaretz", σχολιάζοντας το τίναγμα του χεριού της Μελάνια στο Τελ Αβίβ αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος περπατούσε στο κόκκινο χαλί ολομόναχος  την ώρα που ο "φίλος" του , Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένζαμιν Νετανιάχου, περπατούσε χεράκι-χεράκι με την σύζυγό του, Σάρα. Το σχόλιο της "Haaretz" είχε 30 χιλιάδες retweets. 

Άραγε, Μελάνια και Τραμπ κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια;, όπως είχε γράψει παλαιότερα το αμερικανικό περιοδικό "New Yorker".  Από την πλευρά της, η "Washington Post" θεωρεί πως η Μελάνια θέλει να δείξει στον κόσμο τη γυναικεία δύναμη.  Εκτός από κομψή και πανέμορφη, η Μελάνια έδειχνε πως δεν τον είχε ανάγκη...Περπατούσε αγέρωχη στο κόκκινο χαλί αρνούμενη να πιάσει το χέρι του πατέρα του παιδιού της και προέδρου των ΗΠΑ...

πηγή protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: