28.4.17

Ζαχαριάδης: Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες...

Ζαχαριάδης για τροπολογία υπέρ Σαββίδη: Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες
«Κύριε Πορτοσάλτε, αν θέλετε να ψάξετε για διαπλοκή να ψάξετε στα έδρανα της Βουλής και να την αναζητήσετε στην αντιπολίτευση.
Αν βρείτε αποδείξεις ότι είμαστε διαπλεκόμενοι να τις βγάλετε και να τις πάτε στη δικαιοσύνη, που έλεγε και ο αγαπημένος σας κ. Σημίτης»...
«Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες, είμαστε...
με την υγιή επιχειρηματικότητα» τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή και υπερψήφισε τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

«Προσπαθείτε να βγάλετε λάδι τη διοίκηση της ΝΔ», πρόσθεσε με νόημα, ο Ζαχαριάδης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΣΚΑΙ.

«Αριστερή διαπλοκή το λένε αυτό», παρατήρησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

«Κύριε Πορτοσάλτε, αν θέλετε να ψάξετε για διαπλοκή να ψάξετε στα έδρανα της Βουλής και να την αναζητήσετε στην αντιπολίτευση» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: «Αν βρείτε αποδείξεις ότι είμαστε διαπλεκόμενοι να τις βγάλετε και να τις πάτε στη δικαιοσύνη, που έλεγε και ο αγαπημένος σας κ. Σημίτης».

«Δεν μπορεί να το παίζει θύμα η αντιπολίτευση, το καταλάβατε;» έκλεισε την παρέμβασή του ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: