27.4.17

«Καζάνι που βράζει» ο μπασκετικός Παναθηναϊκός...

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει «καψόνι» μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε και να...
γυρίσει η ομάδα με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη. Ο Τβάσι Πασκουάλ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να αποφορτιστούν, ενώ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΚΑΙ η οποία θα δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρες για τις εξελίξεις στην ομάδα.

Η χθεσινή απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ δημιούργησε εκρηκτική ατμόσφαιρα στις τάξεις της ομάδας. Είναι ήδη γνωστό ότι πολλοι διαφώνησαν, ενώ οι Φώτσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ αρνήθηκαν να μπουν στο πούλμαν και επέστρεψαν στην Αθήνα αεροπορικώς με εισιτήρια που πλήρωσαν από την τσέπη τους.

Η διαφοροποίηση αυτή δημιούργησε νέα ένταση με τη διοίκηση να θεωρεί ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και μένει να φανεί πως θα αντιδράσει. Χθες πληροφορίες ανέφεραν ότι ενδεχομένως οι τέσσερις παίκτες να τιμωρηθούν ακόμη και με διακοπή συμβολαίου. 

Ενοχλημένος, πάντως, είναι και ο προπονητής της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ίσως και να παραιτηθεί, παρά το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει, κάτι που ίσως να πράξει σε περίπτωση που τιμωρηθούν οι τέσσερις παίκτες. Από την άλλη πλευρά ο Κρις Σίνγκλετον φέρεται να σκέφτεται την αποχώρηση, με την Μπαρτσελόνα να... καραδοκεί για να δυναμώσει την ομάδα της ενόψει πλέι οφ για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα μετά από ταξίδι 16 ωρών και ο Καταλανός προπονητής έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του σε μια προσπάθεια να αποφορτιστούν και να επανέλθει μια σχετική ηρεμία στο μπασκετικό τμήμα, ενώ πολλά θα κριθούν από τη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται εξελίξεις ακόμη και τις επόμενες ώρες...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: