20.4.17

Π. Κουρουμπλής: «Ο Ελληνικός Λαός δικαιούται απάντηση»...


Η απάντηση του υπουργού στη Ντόρα Μπακογιάννη... 

«Σήμερα η κ. Μπακογιάννη έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς. Ο...
Ελληνικός Λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι “χυδαίοι” και οι “ξεφτιλισμένοι”, σημειώνει ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής σε απάντηση του στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

“Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη, επιτέλους, να απαντήσει για την ταμπακιέρα. Εγώ δεν θίγω τεθνεώτες. Ζητώ, όμως, από τους ζώντες να απαντήσουν, όπως και το οφείλουν, στον ελληνικό λαό γιατί τα χρήματα ανήκουν σ' αυτόν.

Επειδή λοιπόν η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν; Είτε έτσι, όμως, είτε αλλιώς υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Που πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;

Αυτό το ζητούμε διαχρονικά και τίποτε άλλο», καταλήγει ο κ. Κουρουμπλής.

Νωρίτερα, ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ερωτηθείς για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την εξαίρεση της περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από την Εξεταστική για την Υγεία, υποστήριξε: «Βάλτε και την περίοδο, όπου θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο. Αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος».

«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του» έγραψε η Ντότα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια», συνέχισε.


«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;» είπε η Ντόρα Μπακογιάννης.

Η Αυγή, topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: