21.4.17

Μας απειλούν όλους και μόνιμα...

Μας απειλούν όλους και μόνιμα, σχολιάζει ο γαλλικός Τύπος για την επίθεση στο Παρίσισχολιάζει ο γαλλικός Τύπος για την επίθεση στο Παρίσι...

«Η απειλή είναι πλέον μόνιμη και καθολική» γράφει σήμερα ο γαλλικός Τύπος στον απόηχο της νέας επίθεσης στην καρδιά του Παρισιού.

Σύμφωνα με την "Le Figaro" η...

τρομοκρατία "χτύπησε ξανά το κέντρο του Παρισιού", ένω έκανε ειδική μνεία στο βαρύ τίμημα που έχουν καταβάλει οι ομάδες ασφαλείας της χώρας από το 2012. "Η ανάσα της τρομοκρατίας σκόρπισε πάλι τον θάνατο στο άκρως συμβολικό σημείο της πόλης, τα Ηλύσια Πεδία. Η βαρβαρότητα έπληξε εκ νέου την πρωτεύουσα στην καρδιά της", γράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η "Le Parisien" που επισημαίνει ότι "στόχος είναι η αστυνομία, ο στρατός, οι ιερείς, οι Εβραίοι, οι δημοσιογράφοι, οι νέοι σε συναυλίες..." σύμφωνα με την εφημερίδα, στην πραγματικότητα η απειλή είναι μόνιμη και καθολική. "Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο, από δολοφόνοι", προσθέτει.

H εφημερίδα "Sud-Ouest" επισημαίνει ότι ο κίνδυνος υπάρχει πλέον παντού. "Μετά τον Λούβρο, το αεροδρόμιο Ορλί, τώρα σειρά είχαν τα Ηλύσια Πεδία", γράφει και προσθέτει ότι η καλύτερη απάντηση στους τρομοκράτες και τζιχαντιστές είναι η "εθνική ενότητα"...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: