27.4.17

"Πράσινη": Δεν έφταιγε το 3-0 από τη Φενέρ για το "PAO Tours"...


... αλλά η κακή εξωγηπεδική ζωή...
Η αποστολή του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο μετά τον αποκλεισμό με 3-0 στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας από τη Φενέρμπαχτσε έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα. Ωστόσο ακόμη και τώρα...
κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τους λόγους που οδήγησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάρει την απόφασή του να τιμωρήσει τους παίκτες με την επιστροφή τους με πούλμαν. 

Η εφημερίδα «Πράσινη» - που απηχεί τις θέσεις της πλευράς Γιαννακόπουλου - στο φύλλο της Πέμπτης αφού καταγράφει το χρονικό της αναχώρησης από την Κωνσταντινούπολη παραθέτει και τους λόγους που ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων αποφάσισε να τιμωρήσει έτσι τα μέλη της ομάδας. 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας... 

«Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βέβαια δεν πάρθηκε με αφορμή μόνο τον αποκλεισμό με 0-3 από τη Φενέρμπαχτσέ και την «αδιάφορη» παρουσία της ομάδας στην Πόλη. Είχε προηγηθεί μια σειρά παραπτωμάτων από συγκεκριμένους παίκτες, που παρά τα συμβόλαια που έχουν, τις υψηλές τους απολαβές, και τις ιδανικές συνθήκες στις οποίες εργάζονται όπως επίσης και την επαγγελματική τους ιδιότητα στην ομάδα, είχαν «ταλαιπωρήσει» την πράσινη διοίκηση, πριν αυτή φτάσει στο σημείο να πάρει αυτή την απόφαση, χωρίς να ανέχεται συγκεκριμένες συμπεριφορές και να αρκείται σε ήπιες και επιεικείς αντιδράσεις μετά από τέτοιου είδους εμφανίσεις και ήττες. Είχε ήδη άλλωστε δώσει την προειδοποιητική «βολή» η ΚΑΕ με τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Τζεντίλε. 

Ακόμη και μετά την απομάκρυνση του Ιταλού, ωστόσο, δεν κόπηκαν οι κακές συνήθειες συγκεκριμένων παικτών ακόμη και μέσα στη διάρκεια των κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Φενέρ, ενώ οι αργοπορίες τους στις προπονήσεις ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Μέχρι και χθες, παίκτης του Παναθηναϊκού ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις που απαρνήθηκαν να σεβαστούν την απόφαση της διοίκησης για την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν δεν πήγε σε προπόνηση της ομάδας μετά το 0-2 και πριν το ταξίδι στην Τουρκία, κοιμόταν! 

Η προπόνηση είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και τελικά εκείνος κατάφερε να ξυπνήσει στις 12:45! Είναι εμφανές, λοιπόν, ότι η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέρρεε από πολλά αίτια και παραπτώματα παικτών, με τις οποίες υποτίμησαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους προσβάλλοντας το σύλλογο τα συμβόλαιά τους και τη στήριξη της διοίκησης. 

Αυτή η ενέργεια, ωστόσο, εκτός από τον παραδειγματισμό και την αφύπνιση ενόψει Πρωταθλήματος είχε και έναν ακόμη στόχο. Να αντιληφθούν όλοι τι εστί Παναθηναϊκός, τι σημαίνει αυτή η ομάδα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο που ζει και αναπνέει για να τη στηρίζει και να τη βλέπει ψηλά. 

Ακόμη περισσότερο να συμμορφωθούν με τις αρχές, τους κανόνες και τα όσα διέπουν τον Παναθηναϊκό ο οποίος εδώ και δεκαετίες έχει μάθει να βρίσκεται στην κορυφή, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύει.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: