25.3.17

Υποκινεί στ' αλήθεια η Ελληνοφρένεια εκδηλώσεις βίας...


...εναντίον του Τσίπρα;

Είναι τόσο μα τόσο εύκολο να καγχάσεις με την γκρίνια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα που οι ίδιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με...
αντιδράσεις που παλιότερα προωθούσαν. Αυτοί που διαμαρτύρονταν (ακόμα και βίαια) όσο το κόμμα ήταν στην αντιπολίτευση ήταν Αγανακτισμένοι και είχαν δίκιο. Όσοι διαμαρτύρονται τώρα είναι απλώς τραμπούκοι ή βαλτοί.

Το LEFT.gr κατήγγειλε χτες την Ελληνοφρένεια ως εξής:

Στη ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια του realfm 97.8, οι Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης προτρέπουν σε βίαιη υποδοχή του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Μόνιμης Έκθεσης Νίκος Μπελογιάννης στην οικία του αγωνιστή, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, και στα οποία θα παραστούν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, και ο Γ.Γ του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Οι ψιλοβίαιες ενέργειες δεν βγάζουν, αλλά οι χοντροβίαιες;;;» αναρωτιούνται και καλούν να επιδειχθεί φαντασία «σε κίνηση ξεφτιλισμού της όλης πρωτοβουλίας» που θα αποδώσει «καλύτερα αποτελέσματα», αφού θεωρούν ότι η λεκτική βία δεν αρκεί...

Θα μπορούσε να θεωρηθεί «ψιλοπλάκα» ή «χοντροπλάκα», αν δεν ήταν διανθισμένη με πραγματικά πολιτικά σχόλια. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί κυρίως ότι όσα λέγονται για τον εξευτελισμό της όλης πρωτοβουλίας αφορούν μια εκδήλωση που σκοπό έχει να τιμήσει ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Υπευνθυμίζεται ότι η οικία Μπελογιάννη, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια, δωρήθηκε στον Δήμο Ήλιδας από τον γιο του εκτελεσθέντα αγωνιστή, ενώ λίγο αργότερα χαρακτηρίσθηκε ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί εκεί μεγάλωσε ο Νίκος Μπελογιάννης.

Το επίμαχο απόσπασμα είναι το παρακάτω.



Όντως λένε στην αρχή, πιθανώς χιουμοριστικά, ότι με χοντροβίαιες ενέργειες ίσως γίνει κάτι. Στην πορεία όμως, ίσως επειδή δεν το εννοούσαν πραγματικά και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις το μαζεύουν. Προς τιμή του, το LEFT.gr έβαλε όλο το σχετικό απόσπασμα κι όχι μόνο αυτό που το συνέφερε.

Η Ελληνοφρένεια απάντησε σήμερα μέσω της εκπομπής στους "μισθοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ" τονίζοντας πως αυτά που είπαν ήταν στο κλασικό, λίγο καφενειακό, στυλ της εκπομπής. Ο Θύμιος Καλαμούκης συνέχισε λέγοντας πως μετά το άρθρο του LEFT.gr (των «μισθοφόρων της Κουμουνδούρου») και πως ακολούθησαν τα «έμμισθα συριζοτρολ, των γνωστών υπογείων του παρακράτους και του Παππά-κράτους» προσπαθώντας να κάνουν συντονισμένη δολιοφθορά.

Η συνέχεια παρακάτω (από το 1:40 και μετά)...



Άρης Δημοκίδης (lifo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: