12.2.17

Αλλάξτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη...


Όταν τον Ιανουάριο του 2016 ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλεγόταν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί από εμάς είδαμε στο...
πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Σήμερα είναι ολοφάνερο πια πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί.
Δεν είναι ότι δεν μπορεί πολιτικά. Γενικά, δεν μπορεί.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η Χίλαρι Κλίντον της Ελλάδας.
Έχει τον ανθρωποδιώχτη ο άνθρωπος.

Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα να παρουσιαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν λαϊκό παιδί -και να φωτογραφίζεται με άστεγους, γριές, ανάπηρους, αδέσποτα, πoυτάνες και τον Αντώνη Ρέμο– αλλά μάλλον θέλει να τον εξευτελίσει.

Όπως λέει και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα με τους άστεγους και έχει τόσα σπίτια που μπορούν να στεγάσουν όχι τους άστεγους της Αθήνας αλλά όλους τους άστεγους του Λονδίνου.

Επίσης, δεν ξέρω ποιος γράφει τους λόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά πρέπει να τον μισεί θανάσιμα, για να τον βάζει τη μια να λέει πως ήταν αντιστασιακός και εξόριστος επί χούντας και την άλλη να τον βάζει να διαβάζει από το βήμα της Βουλής τον κατάλογο της λαϊκής, με τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τις τσακώνικες μελιτζάνες.
Ο Μητσοτάκης πρώτα διαβάζει όλα τα οπωροκηπευτικά της χώρας και -αφού κλαίνε όλοι οι βουλευτές και όλη η Ελλάδα από τα γέλια- μετά ρωτάει «Γιατί γελάτε, κύριοι;».

Γελάνε γιατί είσαι γελοίος. Γι’ αυτό γελάνε.

Επίσης, αυτός που κανόνισε να συναντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την ημέρα των ερωτευμένων, έχει τρελή αίσθηση του χιούμορ, τον θεωρώ ήδη φίλο και συνάδελφο, και θέλω να τον γνωρίσω.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο χαζός που βγαίνει και καταγγέλλει την οικογενειοκρατία.

Ο Μητσοτάκης, που, αν δεν τον έλεγαν Μητσοτάκη, ούτε για λατζέρη δεν θα τον έπαιρναν. Αθάνατο Μητσοτακέικο.

Δεν μπορεί ο Κυριάκος. Δεν μπορεί, μωρέ, ο άχαρος.

Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός που μας έχει απασχολήσει τόσο πολύ με τη γυναίκα του. Άλλος δεν παντρεύτηκε στην Ελλάδα, μόνο ο Κυριάκος την Κουλίεβα.

Βέβαια, είναι πολύ αισιόδοξο ότι έχει βρει ο Μητσοτάκης γυναίκα, γιατί, αφού βρήκε γυναίκα ο Μητσοτάκης, όλοι έχουν ελπίδα να βρουν γυναίκα.

Αλλά την πιο κρίσιμη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδας θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης που πήγε στην Τατιάνα για να μας αποκαλύψει πώς έσωσε τον γάμο του;

Ο Μητσοτάκης είναι για συντάκτης στο Cosmopolitan, όχι για πρωθυπουργός.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, παραδεχτείτε πως κάνατε ένα μεγάλο δώρο στον Αλέξη Τσίπρα επιλέγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εντάξει, γελάσαμε. Φτάνει.

Η κατάσταση για την χώρα και τους πολίτες είναι πολύ κρίσιμη.
Αλλάξτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν είναι δυνατόν η χρεοκοπημένη Ελλάδα να σωθεί από το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη που θυμίζει αυτούς τους τζιτζιφιόγκους στις ελληνικές ταινίες που λέγανε όλο σαχλαμάρες και οι άλλοι τους τρελαίνανε στις φάπες.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κάνει πάρτι στις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και υπάρχει κίνδυνος να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: