20.2.17

Ο Θάνος Τζήμερος φοράει κουκούλα...


...και στοχοποιεί Πανεπιστημιακούς

Σε σχόλιό του με τίτλο «Το αυγό του φιδιού έχει ονοματεπώνυμο» (στη σελίδα του στο facebook) ο Θάνος Τζήμερος επιτίθεται στους...
Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Περικλή Παυλίδη, Γιώργο Γρόλλιο, Σπύρο Μαρκέτο, και Τάσο Λιάμπα καθώς και σε έναν μεταπτυχιακό φοιτητή, δηλώνοντας πόσο απεχθής του είναι ο μαρξισμός και πόσο επικίνδυνα, κατά τη γνώμη του, έχει διεισδύσει στα ελληνικά ΑΕΙ.

Οι πρώτοι βέβαια είναι γνωστοί στην Ελλάδα για το επιστημονικό τους έργο καθώς και για το ότι ποτέ δεν μπλέχτηκαν (αλλά και πολέμησαν) όλα τα πανεπιστημιακά κ.ά. κυκλώματα αρπαγής του δημόσιου χρήματος.

Ο δεύτερος είναι γνωστός για τα ακριβώς αντίθετα:

Είναι ο άνθρωπος που, τον Οκτώβριο του 2011, έστειλε στην Ανγκελα Μέρκελ, μια δακρύβρεχτη ανοιχτή επιστολή:  «Αν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα» έγραφε, μεταξύ άλλων. Άλλο κρούσμα, η επιεικώς απαράδεκτη δήλωσή του για τους φοιτητές με το μαγκάλι στη Λάρισα. «Οι άτυχοι νέοι της Λάρισας ήταν θύματα και του φόρου (σ.σ.: στο πετρέλαιο) και της Παιδείας: κανείς δεν τους δίδαξε την ιδιότητα του μονοξειδίου του άνθρακα». Είναι ο ίδιος που χλεύασε τη μάνα του Παύλου Φύσσα και υποστήριξε ότι ο τελευταίος ήταν και αυτός δολοφόνος, απλά δεν κράταγε μαχαίρι.

Ο Θάνος Τζήμερος, λοιπόν, που κατηγορήθηκε από πρώην στελέχη του «κόμματός» του (Δημιουργία, ξανά!) για τηλεφωνικές υποκλοπές και παρατυπίες στους οικονομικούς λογαριασμούς, ανίκανος ακόμη και το βασικό πτυχίο να πάρει, παράτησε το πανεπιστήμιο κι από τότε το πρόβλημά του είναι ότι όλοι οι παραπάνω δηλώνουν μαρξιστές. Και ως γνήσιος ακραίος νεοφιλελεύθερος, δημοσιοποιεί προσωπικά τους στοιχεία και ζητά την άμεση καρατόμησή τους.

Γράφει ο Θ. Τζήμερος: «Τρεις μαρξιστές λοιπόν (αναφέρεται στους Παυλίδη - Γρόλλιο - Λιάμπα), με διαφορετικές αφετηρίες, βρέθηκαν στο ΑΠΘ στο ειδικό (και εύγλωττο) τμήμα «Δ. Γληνός» και καλλιεργούν τα νέα επαναστατικά φυντάνια με τις ευλογίες δεξιών και (πολύ περισσότερο) αριστερών κυβερνήσεων, τα οποία με τη σειρά τους θα διαιωνίσουν το "ήθος" και τις "αξίες" του μαρξισμού στο ελληνικό πανεπιστήμιο στέλνοντας επαναστατικά ΜMS με το τελευταίο μοντέλο του iphone τους που τους το πληρώνουμε εγώ κι εσύ, ταλαίπωρε φορολογούμενε»...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Εφ.Συν. πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: