28.2.17

Έκανε «κόντρες» με ένα Audi R8 η μοιραία Porsche;...

Έκανε «κόντρες» με ένα Audi R8 η μοιραία Porsche;
Ο τραγικός πατέρας μιλά για ένα άλλο αυτοκίνητο που σταμάτησε να τον ρωτήσει αν θέλει βοήθεια αμέσως μετά το δυστύχημα...
Μια καινούργια εκδοχή για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής, έρχεται να δώσει...
με δηλώσεις του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται σε πάρκινγκ, στο 83χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Mιλώντας στους δημοσιογράφους, ο άτυχος πατέρας και σύζυγος, περιγράφοντας τις στιγμές εκείνες που του άλλαξαν τη ζωή, αναφέρει πως πίσω από τη μοιραία Porsche ερχόταν ένα σπορ αυτοκίνητο μάρκας Audi τύπου R8.

«Ήταν ένα R8 πίσω και πρέπει να πατιόντουσαν. Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ δεν είμαι σίγουρος, είχαν σχέσεις ή φιλίες, δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…».

Επίσης, ο 41χρονος άφησε να εννοηθεί πως ο οδηγός του Audi γνώριζε τα παιδιά μέσα στην Porsche, αφού όπως είπε, μετά το τραγικό τροχαίο ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου και ενώ είχε προσπεράσει το πάρκινγκ έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια. «Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε. Mάλλον ήταν φίλοι».

Το ενδεχόμενο ο οδηγός της Porsche να έκανε «κόντρες ταχύτητας» με τον οδηγό του Audi, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι πιθανόν, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από το υλικό που θα πάρει η Τροχαία από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Και φυσικά εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα αναζητηθεί ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου να καταθέσει για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή έτσι ξαφνικά σε τέσσερις νέους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και σε ένα παιδάκι μόλις 3 ετών. 

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: