28.1.17

Ο τσιφούτης και ο large...

Λιάγκας - Φερεντίνος

Δεν είναι μόνο ότι ο Φερεντίνος είναι ο καλύτερος presenter τηλεπαιχνιδιού (by far όμως!) είναι και το...
ότι αυτό που παρουσιάζει φέτος, το Lucky Room είναι από τα χειρότερα… Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, που ένα είναι σίγουρο. Δεν είναι η χρονιά του!

Νταξει. Μπορεί να υπερβάλλουμε για το ότι το Lucky Room του Ant1 είναι από τα χειρότερα, με την έννοια ότι ελληνικό television είναι αυτό, στάνταρ θα υπήρχαν και πιο tragic! Αλλά βρε guys μου; Το έχετε κάνει watch; Σπαγγοραμένο! Δεν δίνει λεφτά με το nothing! Μιλάμε για τσιφούτικο!

Ενώ του Φερεντίνου το Deal, πέρα από το ότι και ο ίδιος είναι σούπερ σαν παρουσιαστής (δεν συγκρίνεται δηλ με τον κανέναν, με τον nobody!) δίνει και χρήμα όμως. Κινεί την αγορά! Τούτοι εδώ στον Ant1 φέτος με τον Λιάγκα, μας δουλεύουν guys! Για να πάρει χρήμα ο παίκτης στην τσέπη του, πρέπει να έχει κάνει τάμα! Διότι ακόμα και 20.000 πχ να κερδίσει στην αρχή, μέχρι το φινάλε άνετα φεύγει ταπί! Και ψύχραιμος!

So, για να το συνοψίζουμε: Αδιάφορο το κόνσεπτ, υποτονικός ο Λιάγκας, τίποτα δεν σου μένει στο end. Απλά άλλο ένα πρόγραμμα στο πεθαμένο television του κατεστραμμένου αυτού country… Και that’s it!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume τώρα για το α π ό λ υ τ ο χιτ του φετινού winter! γ@μ@ει!)...



Από την στήλη "Opinions" της Γιώτας Δημητρακοπούλου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: