31.1.17

Μακελειό στη Βραζιλία...

Ένοπλος σκόρπισε τον τρόμο σε γάμο στη ΒραζιλίαΠυροβολισμοί σε καλεσμένους σε γάμο...

Τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην Βραζιλία, όταν ένας άντρας ήθελε να πάρει εκδίκηση για την...
δολοφονία του γιου του.

Ο γάμος είναι η μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές για ένα ζευγάρι. Όλα ήταν έτοιμα, οι καλεσμένοι καθόντουσαν στην θέση του, τα όμορφα παρανυφάκια στεκόντουσαν υπομονετικά για να ξεκινήσει ο γάμος. Το ζευγάρι μπήκε στην εκκλησία χέρι χέρι και ευτυχισμένο περπατούσε στο διάδρομο, χαιρετούσαν τους καλεσμένους και κατευθύνονταν προς το ιερό. Ένα εύσωμος μεσήλικας άντρας, ακολουθούσε την πομπή του ζευγαριού και όπως όλοι περίμεναν να καθίσει στα στασίδια της εκκλησίας εκείνος πήγε για να πάρει εκδίκηση.

Ο Ουμπέρτο Φερέιρα δον Σάντος, κοντοστάθηκε στην δεύτερη σειρά των καλεσμένων, σήκωσε την μπλούζα του, έβγαλε το όπλο του και άρχιζε να πυροβολεί, συγκεκριμένα στην 3μελή οικογένεια Μπαρμόσα. Τα θύματα ήταν ο Κικέρων Μπαρμοσα ντε Σίλβα ετών 62, ο γιός του Εντμιλσον ετών 37 και η σύζυγος του.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην εκκλησία, ο δράστης φώναζε πως για το θάνατο του γιου ευθύνεται ο Εντμιλσον και θέλει να πεθάνει μπροστά σε όλους.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο δράστης ατάραχος έφυγε από την εκκλησία με τις αρχές να έχουν ξαμολήσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.

Τα θύματα βρίσκονται στο νοσοκομείο, με πατέρα και γιό να έχουν υποβληθεί σε χειρουργική εξέταση, αλλά να βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και η σύζυγος του να έχει ελαφριά τραύματα...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: