20.12.16

Η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη αποκαλύπτει...

Η σύζυγος του ρώσου πρέσβη αποκαλύπτει: Δεν είχαμε σωματοφύλακες στην Αγκυρα [εικόνες]Δεν είχαμε σωματοφύλακες στην Αγκυρα...

Η σύζυγος του ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, έπαθε νευρικό κλονισμό, μερικά λεπτά μετά την ...
δολοφονία του σε γκαλερί της Αγκυρας, την οποία παρακολούθησε ζωντανά.


Η Μαρίνα Καρλόφ τη στιγμή που ο τρομοκράτης Mevlut Mert Altintas, 22 ετών, άρχισε να πυροβολεί πισώπλατα τον ρώσο πρέσβη, έπεσε στο πάτωμα όπως όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν μέσα στη γκαλερί της Αγκυρας.




Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκεται με συνοδεία γιατρών και ψυχολόγων προκειμένου να ταξιδέψει με τον νεκρό σύζυγό της ως τη Μόσχα.


Η Μαρίνα Καρλόφ την Τρίτη παρέστη σε τελετή μνήμης για τον δολοφονηθέντα σύζυγό της, πριν η σορός του μεταφερθεί στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Μόσχα.


Σύμφωνα με την Dailymail η Μαρίνα Καρλόφ δήλωσε:

«Επεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» είπε.
«Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε η σύζυγος του δολοφονηθέντος πρέσβη στην Αγκυρα.
«Οταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Αγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ενιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», πρόσθεσε.

Αντρέι και Μαρίνα Καρλόφ:


Ο Αντρέι Καρλόφ (4ος από αριστερά) φωτογραφίζεται το 2002 στη Βόρεια Κορέα, σε εκδήλωση για τα 60ά γενέθλια του Κιμ Γιόνγκ Ιλ, πατέρα του νυν δικτάτορα. Ο Καρλόφ ήταν πρεσβευτής στη Βόρεια Κορέα από το 2001 ως το 2006 και ο γιός του Γεννάντι είναι αυτή τη στιγμή πρεσβευτής στην Πιονγκ Γιανγκ...



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: