9.12.16

«Θα κάνουμε ό,τι μας ζητάει κι ακόμα τόσα!»...


Ύμνος Αδώνιδος στον Σόιμπλε...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εξηγεί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε τι θα κάνει ο...
πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τι λέει ο κ. Σόιμπλε;» αναρωτιέται ο κ. Γεωργιάδης και απαντάει με βεβαιότητα ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και πάσης της Ευρώπης φοβάται μη χαλαρώσουν τα μέτρα και οι στόχοι και «ανακοπεί ο μεταρρυθμιστικός οίστρος», εννοώντας ότι κάνουμε πολύ κακή εντύπωση με επιδόματα σε συνταξιούχους και αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ σε νησιά.

Ο αντιπρόεδρος υπόσχεται ότι μόλις βγει η Ν.Δ. και γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως θα παρθούν όλα τα νεοφιλελεύθερα μέτρα, θα γίνουν οι μεταρυθμίσεις όπως προβλέπονταν από το πρωτο ήδη μνημόνιο, χωρίς αντίρρηση και διαπραγμάτευση. «Θα ψηφίσουμε αμέσως όλες τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που μας ζητάει η τρόικα και άλλες τόσες που δεν μας έχουν ζητήσει».

Η υπακοή αυτή κατά τον Άδ. Γεωργιάδη θα αποδώσει καρπούς. Του θυμίζουμε απλώς ότι η υπακοή της κυβέρνησης Σαμαρά δεν απέδωσε παρά μόνο όλο και πιο σκληρά μέτρα.

Ακούστε τον ύμνο Γεωργιάδη στον Σόιμπλε και στην υπακοή στον νεοφιλελευθερισμό:



left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: