30.11.16

Ο Δημήτρης Μάρκος αποχωρεί από τον Real...

Ο Δημήτρης Μάρκος αποχωρεί από τον Real-Τελευταία εκπομπή την Πέμπτη! - MediaΤελευταία εκπομπή την Πέμπτη!...

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον...
όμιλο του Real και αποχαιρετά τους ακροατές του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για την ζωή του, μετά από 8 χρόνια, τα καλύτερα του στο ραδιόφωνο. Παράλληλα, ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους και συνεργάτες του στον όμιλο και τους χιλια΄δες ακροατές του που θα αποχαιρετά μέσα από τη συχνότητα του Realfm 97.8 έως και το πρωί της Πέμπτης που θα είναι η τελευταία του μέρα στον Real.

Aναλυτικά η ανάρτηση του έχει ως εξής:

Μεθαύριο κλείνει ένας σημαντικος κύκλος όχι για την καριέρα μου μόνο, αλλά για την ίδια μου τη ζωή, μετά από 8 χρόνια καθημερινών εκπομπών στο #real_fm, τα καλύτερά μου μέχρι τώρα στο μέσο που λατρεύω, το ραδιόφωνο! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο αξιοκρατικά με επέλεξε τότε προσωπικά ο Νικος Χατζηνικολάου, στον οποίο εγώ και η οικογένειά μου χρωστάμε πολλά! Το ίδιο και στον αδερφό του το Στέργιο!

Θα νιώθω πάντα μέλος της οικογένειας του #real_fm για να ειμαι ειλικρινής, οπως και του Real group συνολικά, ένας φίλος αληθινός!

Ο λόγος που επιλέγω να γράψω αυτά τα λογια σήμερα ειναι γιατί θέλω να έχω μια άνεση χρόνου μέχρι το τελος των εκπομπών μου (Πέμπτη πρωί) έτσι ώστε αύριο και μεθαύριο στις 5 το πρωί να έχω τη δυνατότητα να αποχαιρετήσω τις χιλιάδες των ακροατών μου και να ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά για την αγάπη που μου στέλνατε καθε μέρα απ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη! Και βέβαια να ευχαριστήσω παράλληλα το διευθυντή μου Χρηστο Μπάρλα και όλους τους συναδέλφους, δημοσιογράφους, τεχνικούς, τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο - κυριως αυτά, χαχαχαχ - το εμπορικό, τη διεύθυνση προσωπικού.... ΟΛΟΥΣ!!!!

Τα λεμε το πρωι στον "αέρα" τα υπόλοιπα μαζί φυσικά με όλη την επικαιρότητα! Καληνυχτα....



topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: