21.11.16

Εικόνα από το μέλλον...


Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, Βενιζέλος στο ίδιο πάνελ...

Ο Μητσοτάκης και ο Θεοδωράκης στην παρουσίαση του βιβλίου "το νησί που φεύγει" του καθηγητή Γιώργου Παγουλάτου παρουσιάστηκαν με την ιδιότητα του προέδρου του κόμματός τους. Ο Ευάγγελος όμως αποποιήθηκε τον τίτλο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να...
του βάλουν κάτω από το όνομά του πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (το ποιας δεν διευκρίνησε) και καθηγητης συνταγματικού δικαίου. 

Μετά τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για αποχώρηση του Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, η κοινή εμφάνιση με τον Μητσοτάκη διμιούργησε νέα, ακόμη πιο έντονα. 

Από την άλλη ο Θεοδωράκης που το κόμμα του εξακολουθεί να βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις και να του φεύγουν ένας ένας οι βουλευτές, στο τέλος κι αυτός εκεί θα καταλήξει: στον Κυριάκο. 

Ο Βενιζέλος αντήλλαξε θερμή χειραψία με τον Κυριάκο και απαντώντας σε μία γενικόλογη πρόσκληση που απηύθυνε στον χώρο που υποτίθεται εκπροσωπεί, απάντησε πως "θα στεναχωρήσω τον φίλο μου τον Κυριάκο αλλά το θέμα δεν είναι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις". 

Τον πιστέψαμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: