21.10.16

Ξέσπασε κόντρα Παππά-Λοβέρδου με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες...

Γενική Γραμματεία ΕνημέρωσηςΛίγο πριν το Συμβούλιο της Επικρατείας συνεδριάσει για να λάβει τις αποφάσεις του σχετικά με τη συνταγματικότητα του «νόμου Παππά», ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, έστρεψε τα...
βέλη του εναντίον του υπουργού Επικρατείας καταλογίζοντάς του «παραληρηματικό πανικό» για να λάβει την απάντηση «τέτοια κυνική ομολογία δεν την περιμέναμε».

«Κινείται μέσα στα όρια της θεσμικής εκτροπής»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, για το ενδεχόμενο να κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ ο νόμος για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών σταθμών, χαρακτήρισε παραληρηματικό πανικό του κ. Παππά την αναφορά του υπουργού για πλήγμα στη δημοκρατία, την περίπτωση να κηρυχθεί ο νόμος ως αντισυνταγματικός.

«Κινείται μέσα στα όρια της θεσμικής εκτροπής, στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα, να ταυτίζεται η διατύπωση γνώμης για το Σύνταγμα, με την προεξόφληση των αποφάσεων της δικαιοσύνης ή με την απόπειρα καθορισμού του χρόνου έκδοσής της, ότι θα εκπλαγεί αν βγει η απόφαση την Τετάρτη», τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με της δηλώσεις του Ν. Παππά στον «Real Fm».

«Τους ευχαριστούμε για την αφοπλιστική ειλικρίνεια»

«Ο κ. Λοβέρδος και οι συν αυτώ θα θεωρήσουν ευχάριστη για τη δημοκρατία και την κοινωνία μας, μια ενδεχόμενη απόφαση που μεταφέρει 250 εκατ. ευρώ από δράσεις υπέρ νοσοκομείων και παιδικών σταθμών στους λογαριασμούς ανθρώπων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο. «Τέτοια κυνική ομολογία δεν την περιμέναμε. Τους ευχαριστούμε για την αφοπλιστική ειλικρίνεια», σημειώνει ο κ. Παππάς...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: