6.10.16

Κυριάκος: Ιστορία μου αμαρτία μου...


Από καιρό ήταν έτοιμος για το κυνήγι του "γαλάζιου θησαυρού"...

Τον μπαγάσα! Δούλευε υπογείως και δεν τον είχε πάρει χαμπάρι ούτε η παμπόνηρη και πολυμήχανη Ντόρα. Ετοιμαζόταν για την κούρσα της διαδοχής κρυφά από την κυρία αδερφή του. 

Τις αποκαλύψεις έκανε το πρώην δεξί του χέρι, ο...
Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Όπως διαβάζουμε στο altsantiri.gr:

Έτοιμος από καιρό αποδεικνύεται πως ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την «κούρσα» διαδοχής στη ΝΔ, για την οποία προετοιμαζόταν περίπου ένα χρόνο πριν και πάντως πριν καλά-καλά περάσει από το μυαλό του προκάτοχού του, Αντώνη Σαμαρά, η σκέψη για παραίτηση από την ηγεσία του κόμματος.



Ο αδερφός της Ντόρας είχε ξεκινήσει τη δική του κούρσα από τις αρχές του 2015, καθώς είχε ήδη αποφασίσει ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, όποτε κι αν γίνονταν οι εσωκομματικές εκλογές. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ήταν ομιλητής στο συνέδριο «Game Changer» σχετικά με το Digital Marketing.



Ο κ. Κυρανάκης αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ΝΔ, έδωσε εντολή στο επιτελείο του να προετοιμάσει τη διαδικτυακή του παρουσία για την «κούρσα» διαδοχής, τον Ιανουάριο του 2015, (περίπου 8 μήνες πριν δηλαδή από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και 6 μήνες πριν την παραίτηση Σαμαρά), ξεκινώντας από την αγορά του domain της ιστοσελίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον σχεδιασμό των παρεμβάσεών του στα social media.

Σημειωτέον, οι περιγραφόμενες υπόγειες διεργασίες αφορούν μόνο στην διαδικτυακή προετοιμασία του προέδρου της ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: