21.10.16

Δομικό ανασχηματισμό προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη...

Δομικό ανασχηματισμό προανήγγειλε η Όλγα ΓεροβασίληΑντίστροφα φαίνεται ότι μετρά ο χρόνος για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον...
ΣΚΑΙ, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για δομικό ανασχηματισμό «με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών», ενώ πρόκειται να συσταθεί αυτόνομο υπουργείο για τη Μεταναστευτική Πολιτική.

«Πολλές φορές δημιουργούνται δυσλειτουργίες, οι οποίες δεν είναι κατ΄ανάγκη θέμα προσώπων», είπε και εξήγησε:

Έχουμε μπροστά μας το τεράστιο και σύγχρονο πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών, με ένα αδύναμο υπουργείο από πλευράς δομής. Θα δοθεί βάρος στο υπουργείο Μετανάστευσης.

«Για να είναι αποτελεσματικό το κυβερνητικό σχήμα, πρέπει να λάβει υπόψιν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του προγράμματος», σημείωσε η κυρία Γεροβασίλη.

«Ας μείνουμε σε αυτά που δήλωσε ο πρωθυπουργός», είπε σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής του ανασχηματισμού και τόνισε: «Η κυβέρνηση θα αναδομηθεί». 

Όσον αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος και τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε πως «η πρώτη αξιολόγηση έχει κλείσει. Η δεύτερη αξιολόγηση, έτσι κι αλλιώς, έχουμε δεσμευτεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και επιτυχώς, για να πάμε παρακάτω» και πρόσθεσε:


Στρατηγικά, ακολουθούμε το στόχο να ρυθμιστεί αυτό, το ελληνικό χρέος αν δεν καταστεί μη βιώσιμο κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Σε μια μάχη, θα έχεις και οπισθοχωρήσεις, όταν είσαι μέσα σε μια διαπραγμάτευση. Θα χάσεις και μάχες. Η ρύθμιση του χρέους θα γίνει μετά την αξιολόγηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: