6.10.16

Αληθινός τρόμος από Βενιζέλο...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή
Μόλις σήμερα αναφέραμε σε ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» τις γνωστές καλές και πολύ στενές σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με δικαστές. Σχέσεις που μάλλον ξεπερνούν την...
ειδίκευση του πρώην αντιπροέδρου στο συνταγματικό δίκαιο.

Εξάλλου στο παρελθόν συχνά οι όψιμοι συνοδοιπόροι του της Ν.Δ. με δημοσιεύματα ακόμα και χαρακτηρισμούς στηλίτευαν τις συγκεκριμένες αυτές σχέσεις.

Δεν είναι λοιπόν παράξενο που πριν ολοκληρώσει τα λόγια του βγαίνοντας από το Μαξίμου ο πρόεδρος του ΣτΕ, έσπευδε ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να τον κατακρίνει για τις δηλώσεις του και ειδικά για το ότι είπε το προφανές. Ότι δηλαδή και οι δικαστές αφουγκράζονται τα μεγάλα προβλήματα που περνάει ο ελληνικός λαός τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

«Οι δηλώσεις του κυρίου Σακελλαρίου ότι αφουγκράζεται την κοινωνία προκαλούν θεσμικό τρόμο», δήλωσε σε κάθε κατεύθυνση λίγη ώρα αργότερα με περισσή αμετροέπεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε εμάς όλους τους υπόλοιπους βέβαια ο τρόμος προκλήθηκε με τον τρόπο που «κουρεύτηκαν» οι καταθέσεις του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων με το PSI του κ. Βενιζέλου. Τρόμος όμως μας πιάνει και για το πώς τόσο ωμά παρενέβη σήμερα ο συνταγματολόγος υποδεικνύοντας ακόμα και το τι επιτρέπεται να λέει και τι όχι ο πρόεδρος του ΣτΕ.

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: