21.10.16

7x(ΕΡΤ)1...

Κοττάκης - Κοτρώτσος - Γαβρά - Γιάμαλη -ΚαπόπουλοςΗ ΕΡΤ στη μάχη της απογευματινής ενημέρωσης...

Επιτέλους η ΕΡΤ αποφάσισε να αξιοποιήσει το μηχανισμό της και να μπει δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης με μια σειρά εκπομπών που θα αναζωογονήσουν το πρόγραμμά της.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με μια...
μικτή παραγωγή κάθε απόγευμα από τις 18:30 έως τις 20:00. Πρόκειται για μια ομάδα δημοσιογράφων α’ εθνικής, όλων των αποχρώσεων που οργανώνεται στα «αποδυτήρια» της ΕΡΤ και ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο της ενημέρωσης για να διεκδικήσει πρωτάθλημα! Τα ονόματα που την αποτελούν έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να παίξουν δυνατά μπάλα και να προσφέρουν στους τηλεθεατές κάθε απόγευμα σπουδαίο ενημερωτικό θέαμα, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο, αναλύσεις… γρήγορα, ψύχραιμα και σφαιρικά.

Η επταμελής σύνθεση της ομάδας που παραπέμπει στο θρυλικό γουέστερν αποτελείται από τους Μανώλη Κοττάκη, Γιώργο Καπόπουλο, Σεραφείμ Κοτρώτσο, Πηνελόπη Γαβρά, Αναστασία Γιάμαλη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Δημήτρη Τρίμη. Μια ομάδα δημοσιογράφων που αναμένεται να εξελιχθεί στη χαρά των «κολλημένων» με την ενημέρωση, αφού των περισσοτέρων η υπογραφή είναι συνυφασμένη με το ρεπορτάζ και την είδηση! Επιπλέον η «πολυχρωμία» της θα «φωτίσει» την ΕΡΤ και θα «ξυπνήσει» τον ανταγωνισμό στην απογευματινή ενημερωτική ζώνη που έχει βαλτώσει στις «εξαρτήσεις» του!

Ελπίζουμε το ειδησεογραφικό θέαμα να είναι αντάξιο των ονομάτων τους, των τεχνικών δυνατοτήτων της ΕΡΤ και του μηχανισμού της!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: