24.9.16

Η πρώτη δόση Καλογρίτσα και το KONTRA του Κουρή...

Είναι γεγονός ότι οι αποκαλύψεις για τον Καλογρίτσα που δεν κάνουν διάκριση σε πατέρα ή γιο ο οποίος είναι και ο υπερθεματιστής της μιας από τις τέσσερις άδειες και αφορούν στο πόθεν έσχες, τα δάνεια των εταιριών τους, αλλά και τις εκτάσεις στην Ιθάκη… να αποθαρρύνουν πολλούς...
εν δυνάμει υποψήφιους συνεργάτες για την ίδρυση του νέου καναλιού!

Ωστόσο μετά την αδυναμία συνεργασίας με τον ALPHA και τον Δημήτρη Κοντομηνά, κι ενώ είχαν προηγηθεί συζητήσεις και με την πλευρά Βρυώνη για το ενδεχόμενο η τηλεοπτική άδεια Καλογρίτσα να «κουμπώσει» στο «Έψιλον», δεν είχαν μείνει και πολλά άλλα ενδεχόμενα… Ώσπου προέκυψε η περίπτωση Κουρή.

Αν και εφόσον λοιπόν μέχρι τη Δευτέρα η εταιρία Καλογρίτσα που έχει κερδίσει τη μια από τις τέσσερις άδειες καταφέρει να καταβάλλει την πρώτη δόση του τιμήματος και δεν χάσει το δικαίωμα… Το «Kontra» του Γιώργου Κουρή θα είναι το θέμα συζήτησης μεταξύ των δυο πλευρών για το ενδεχόμενο η άδεια Καλογρίτσα να αποκτήσει τηλεοπτική υπόσταση. Με άλλα λόγια οι εγκαταστάσεις του καναλιού στον Ταύρο ενδέχεται να προσφερθούν στον επιχειρηματία για να «χτίσει» το νέο κανάλι αν διαθέσει τελικά χρήμα.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: