2.9.16

Παππάς: Το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις άδειες περιφερειακών σταθμών...

Αποτέλεσμα εικόνας για παππας
Ανοιχτό το ενδεχόμενο η διαδικασία της δημοπρασίας που ακολουθήθηκε για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας να χρησιμοποιηθεί και για τις άδειες των περιφερειακών σταθμών άφησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας ...
στο Euronews ο κ. Παππάς είπε, επίσης, ότι η διαδικασία για τη χορήγηση αυτής της κατηγορίας των αδειών θα ξεκινήσει άμεσα.

Όσον αφορά τη διαδικασία που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει ότι η κυβέρνηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη. 

«Στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η χώρα επανακάμπτει», υπογράμμισε μιλώντας ο κ. Παππάς, και σημείωσε με έμφαση: «Καταφέραμε να στέιλουμε ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που επανακάμπτει, που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης».

«Καταφέραμε», τόνισε, «να στείλουμε το μήνυμα ότι εδώ προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις, η χώρα αποκτά διαφάνεια στη δημόσια ζωή και αποκτά κανόνες που ισχύουν για όλους ανεξάρτητα, είτε είναι ισχυροί οικονομικά είτε όχι».
Μιλώντας, τέλος, για τη διαδικασία που κράτησε 66 ώρες ο Νίκος σημείωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε η δημοπρασία εξασφάλιζε τον αποκλεισμό της ροής πληροφοριών μεταξύ των υποψηφίων. «Άξιζε τον κόπο να κάνουμε υπομονή τρεις ημέρες και να έχουμε ένα καθαρό παιχνίδι και το δημόσιο να μπορεί να λάβει ένα τίμημα το οποίο πραγματικά να ανταποκρίνεται στην αξία του σπάνιου αγαθού των τηλεοπτικών συχνοτήτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: