23.8.16

Νέο εξώδικο NOVA σε Super League...

Ζητάει ρήτρες μαμούθ...

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ της NOVA και της Σούπερ Λίγκας σχετικά με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο...
συνδρομητικός τηλεοπτικός σταθμός απέστειλε νέο εξώδικο προς τον Συνεταιρισμό, με το οποίο του ζητά να μην τροποποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, αυτό να συμβεί από την αγωνιστική που θα διεξαγόταν εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Δηλαδή, εάν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 10-11 Σεπτεμβρίου, η αγωνιστική που θα «παιχθεί» θα είναι η τρίτη (3η) με την πρώτη (1η) και τη δεύτερη (2η) να γίνονται εμβόλιμες σε ημερομηνίες που έχουν ήδη προταθεί.

Η ΝOVA τονίζει πως, εάν η πρότασή της αυτή γίνει αποδεκτή, τότε θα αξιώσει ρήτρα, για την αναβολή της έναρξης, αλλά μικρότερη. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Σούπερ Λίγκα θα οφείλει να της καταβάλει 175.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι, από αγωνιστική που δεν θα διεξαχθεί. Δηλαδή, για κάθε αγωνιστική που δεν διεξάγεται, βάσει προγράμματος, ζητά 1,4 εκατ. ευρώ.

Εάν, τώρα, δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση της NOVA, τότε οι χρηματικές της αξιώσεις είναι 350.000 ευρώ για κάθε ματς, από αγωνιστική που αναβάλλεται. Δηλαδή, 2,8 εκατ. ευρώ την αγωνιστική ημέρα!

Ποια είναι η αντίδραση της Σούπερ Λίγκας; Βάσει των πρώτων πληροφοριών, η Λίγκα απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να πληρώσει κάποια ρήτρα. Άνθρωποί της, δε, είναι ενοχλημένοι από το νέο εξώδικο της NOVA και υπογραμμίζουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση, καθώς η αναβολή του πρωταθλήματος έγινε με απόφαση του Κοντονή...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: