13.8.16

Θα σώσουν οι σειρές το Mega;...

Θα σώσουν οι σειρές το Mega; - MediaΤο Mega θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να γίνει θεματική η άδειά του, ενώ θα επιχειρήσει με δικαστικά μέσα να σταματήσει  το διαγωνισμό, από τον οποίο αποκλείστηκε. Ακόμη, το επόμενο διάστημα η...
Τηλέτυπος θα προσπαθήσει να άρει το καθεστώς της δέσμευσης των λογαριασμών της από τις τράπεζες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να χρησιμοποιηθούν και ένδικα μέσα εναντίον των τραπεζών, ώστε η τηλεοπτική εταιρεία να αποκτήσει εκ νέου πρόσβαση στους λογαριασμούς της, να πληρωθούν τόκοι και κεφάλαια του δανείου και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωσή του.

Το business plan για την αλλαγή του τρόπου διοίκησης της εταιρείας είναι κατατεθειμένο και μπορεί να εφαρμοστεί από τη στιγμή που θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι να μπουν στη θέση εκείνων που δεν θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αν ο σταθμός γίνει θεματικός καταθέτοντας αίτηση στο ΕΣΡ, θα διατηρήσει την πανελλαδική του εμβέλεια και το δικαίωμα μετάδοσης μέχρι να προκηρυχθούν οι αντίστοιχες άδειες από την κυβέρνηση, η οποία όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα κάνει με αυτήν την κατηγορία προγράμματος. Όπως όμως συνέβη και με το Μακεδονία TV που κατέθεσε αντίστοιχη αίτηση στο ΕΣΡ, το Mega θα μπορέσει να συνεχίσει να εκπέμπει, αλλά χωρίς να διαθέτει δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Στην περίπτωση αυτή οι δημοσιογράφοι του καναλιού θα πρέπει να απολυθούν. Αν, πάλι, ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών καταπέσει, το Mega θα μπορέσει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, με πλήρες πρόγραμμα.

Και πάλι όμως όλα εξαρτώνται από τις τράπεζες, οι οποίες μάλλον θέλουν να δουν νέους μετόχους στο σχήμα, καθώς δεν δέχονται άλλες υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται. Και μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Φώτη Μπόμπολα κάτι τέτοιο δεν είναι ανέφικτο...


Πηγή: typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: