29.8.16

Ενστάσεις για τις εγγυητικές στο παρά ένα...

Image result for καλογριτσας βρυωνης
Για τις δύο ενστάσεις θα υπάρξει εισήγηση της επιτροπής...

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις τέσσερις άδειες περιεχομένου καναλιών εθνικής εμβέλειας και οι ενστάσεις συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή» ακόμα και στο παρά ένα της διαδικασίας...

Το νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» των τηλεοπτικών αδειών ανέκυψε με αφορμή τις υποψηφιότητες Καλογρίτσα – Βρυώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματικός όμιλος Καλογρίτσα κατέθεσε εκπρόθεσμα, κατά 40 λεπτά, την εγγυητική επιστολή ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Πρόβλημα υπήρξε και με την εγγυητική επιστολή του ιδιοκτήτη του καναλιού Έψιλον, Φίλιππου Βρυώνη, η οποία προέρχεται από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, και είναι διάρκειας 36 ημερών, και όχι 365 ημερών όπως προβλέπει ο νόμος.

Για τις δύο ενστάσεις θα υπάρξει εισήγηση της επιτροπής, που συνεδριάζει αυτή την ώρα.
Μάλιστα λίγο νωρίτερα εκλήθη ο νομικός σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιάννης Μαντζουράνης που θα κάνει τις εισηγήσεις για τις δύο ενστάσεις.

Να σημειώσουμε ότι η προσομοίωση του συστήματος της αυριανής δημοπρασίας ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (30/08) περίπου στις 9 το πρωί. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 3 εκατ. ευρώ.

Στη δημοπρασία θα συμμετάσχουν εννιά (;) από τους 11 που κατέθεσαν αίτηση, καθώς απορρίφθηκε εξαρχής το ΑΡΤ (Καρατζαφέρης) που δεν είχε καταθέσει ούτε το παράβολο των 30.000 ευρώ και μετέπειτα το MEGΑ (Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Ψυχάρης) αφού ο φάκελός του ήταν ελλιπής.

Στη διαδικασία θα βρεθούν: STAR (Βαρδινογιάννης), ALPHA (Κοντομηνάς), ΑΝΤ1 (Κυριακού), ΣΚΑΪ (Αλαφούζος), E TV (Βρυώνης) και οι… άνευ καναλιού: Μαρινάκης, Σαββίδης, Καλογρίτσας και η «Ανεξάρτητος Πάροχος».

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: