29.8.16

Τι να κάνει και ο «105.5 Στο Κόκκινο», έφτιαξε σποτάκι...


...για τις τηλεοπτικές άδειες...
Σποτάκι, ναι, με μία από τις ελάχιστες προεκλογικές υποσχέσεις που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τις τηλεοπτικές άδειες. Πήρε λοιπόν ο ραδιοσταθμός και διαφημίζει την προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντάς μας πως σε αυτό τουλάχιστον το θέμα η κυβέρνηση δεν μας κορόιδεψε.
Όντως, μπορώ να σας το διαβεβαιώσω μια και είναι...
το ρεπορτάζ μας. Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο ΣΥΡΙΖΑ είπε την αλήθεια προεκλογικά. Και πράγματι προχωρά όπως ακριβώς το είχε εξαγγείλει πέρυσι το Σεπτέμβριο, με δημοπρασίες και διαγωνισμούς. Εντάξει, αυτό αςτου το αναγνωρίσουμε, δεν είναι και πολλά όσα πραγματοποίησε άλλωστε. Μετριούνται προς το παρόν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μόνο.
Τραβώντας τώρα την κατάσταση από τα... μαλλιά ο «105.5 Στο Κόκκινο», ανέβασε σποτάκι. Βρήκε επιτέλους ένα πράγμα που μπορεί να καυχηθεί για την κυβέρνηση.
Τι σποτ να έφτιαχνε άλλωστε; Για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα ανακοινώθηκαν τα εκκαθαριστικά; Τον οποίο ΕΝΦΙΑ, ειρήσθω εν παρόδω, έκραξε το πρωί ο Κώστας Αρβανίτης από μικροφώνου και έχει και δίκιο - είναι η πιο μεγάλη κοροϊδία η δήθεν κατάργησή του. Ή μήπως να έφτιαχνε ο σταθμός διαφημιστικό για τα γεύματα του πρωθυπουργού με τους... καταστροφείς της Ευρώπης, τους σοσιαλδημοκράτες και τους άλλους; Πρώτα τους έβριζε, τώρα τσουγκρίζει το ποτήρι του μαζί τους και τρώει φρέσκο ψάρι στις συνόδους των σοσιαλιστών στις οποίες παρευρίσκεται σαν ζήτουλας-παρατηρητής...


Οι τηλεοπτικές άδειες λοιπόν. Γιατί «τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις».
Καμία μομφή πάντως για τον «Κόκκινο», τον νιώθουμε και τον καταλαβαίνουμε. Ειλικρινά. Τι να κάνει και αυτός, προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα χωρίς να φταίει...

Στη φωτογραφία Νίκος Παππάς και Λευτέρης Κρέτσος (Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας) να επιθεωρούν το χώρο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: