31.7.16

Δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα…

κι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει, απ’ το να γίνει ηγέτης της Κεντροαριστεράς…

Και μόνο απ’ αυτή την δήλωση καταλαβαίνει κανείς, το πολιτικό ανάστημα – και την ανοησία – του ανδρός, που ο Σαμαράς τον έκανε υπουργό Οικονομικών και κεντρικό τραπεζίτη της χώρας…

Απέφυγε να μας πει κάτι για την ταμπακιέρα (σχετικά με το μυστικό δείπνο των 8), στις δηλώσεις που έκανε με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Στουρνάρας.

«Καθησύχασε» δε τους…
εχθρούς του, λέγοντας πως έχει να κάνει καλύτερα πράγματα από το να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς (την Κεντροαριστερά την ρώτησε;).

Οι δηλώσεις του – γι’ αυτήν την ψευτοσυνομωσία των 8 παρακμιακών τύπων της πολιτικής σκηνής –είναι ανάλογες του πολιτικού του αναστήματος.

Όπως διαβάζουμε στο vima online:

Απάντηση στα δημοσιεύματα για τη συμμετοχή του σε δείπνο όπου του προτάθηκε να αναλάβει την ηγασία της Κεντροαριστεράς έδωσε, μιλώντας προς «Το Βήμα» ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας παραπέμπει σε ανάλογη δήλωσή του, που έγινε στην «Αυγή» στις 31 Μαΐου 2016: «Είμαι διοικητής της Κεντρικής Τράπεζαςκαι θεωρώ ότι έχω σημαντικό έργο να προσφέρω στον τόπο από την θέση αυτή».

Οπως «Το Βήμα» πληροφορείται, σε εκείνο το δείπνο, στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, όντως έγινε αναφορά για την ηγεσία της Κεντροαριστερας από τον Γιάννη Στουρνάρα. Ο κεντρικός τραπεζίτης έκοψε αμέσως τη συζήτηση λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει, ότι έχει τέσσερα χρόνια ακόμα στην Τράπεζα της Ελλάδος και εστιάζει το ενδιάφέρον του μόνο σε αυτή.

Αλλωστε όπως ο «Βηματοδότης» της Κυριακής αναφέρει, «ο κ. Στουρνάρας είχε δηλώσει επανειλημμένα προς κάθε κατεύθυνση πως δεν τον ενδιαφερει η πολιτική, πως δεν θέλει να δημιουργήσει κόμμα και προέχει για εκείνον μόνο η Τράπεζα της Ελλάδος»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: