27.7.16

Μια απελπισμένη γυναίκα πίσω από το απειλητικό τηλεφώνημα στο αεροδρόμιο της Γενεύης...

Μια απελπισμένη γυναίκα πίσω από το απειλητικό τηλεφώνημα στο αεροδρόμιο της ΓενεύηςΟ συναγερμός που σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο Κουαντρίν της πόλης οφείλετο τελικά σε φάρσα, ανακοίνωσε η εισαγγελία. Μια γυναίκα βρισκόταν πίσω από το...
απειλητικό τηλεφώνημα που προειδοποιούσε τις αρχές για βομβιστική επίθεση σε συγκεκριμένη πτήση.

Επειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για την παρουσία στο αεροδρόμιο της Γενεύης ατόμου που είχε βόμβα οι γαλλικές αρχές εντόπισαν και εξέτασαν τη γυναίκα που έκανε το τηλεφώνημα και παραδέχτηκε πως ήθελε να αποτρέψει ένα ταξίδι το οποίο είχε προγραμματίσει ο άντρας της.

«Είπε ότι την Τετάρτη ένα πρόσωπο που θα είχε πάνω του μια βόμβα, θα εμφανιζόταν στον γαλλικό τομέα του αεροδρομίου». Το ελβετικό αεροδρόμιο  βρίσκεται ακριβώς πάνω στην γραμμή των συνόρων με την γειτονική Γαλλία και έχει εισόδους και από τις δύο πλευρές της μεθορίου. 

Οι αρχές σήμαναν συναγερμό στο αεροδρόμιο από νωρίς το πρωι, ωστόσο παράλληλα προσπάθησαν να εντοπίσουν από που προήλθε η τηλεφωνική κλήση.

Ετσι λίγες ώρες αργότερα μια ισχυρή δύναμη ελβετών αστυνομικών εισέβαλε στο σπίτι από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα. «Εκεί βρήκαν μια γυναίκα, η οποία παραδέχθηκε ότι τηλεφώνησε στις αρχές και εξήγησε στους αστυνομικούς χωρίς δυσκολίας ότι ήθελε να αποτρέψει τον άντρα της να ταξιδέψει...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: