30.7.16

Μεθυσμένος επιβάτης σκόρπισε τον πανικό στην πτήση Βερολίνο-Ηράκλειο...

Βίντεο: Μεθυσμένος επιβάτης σκόρπισε τον πανικό στην πτήση Βερολίνο-Ηράκλειο Βίντεο...

Τη λύση έδωσε ένας αστυνομικός που ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη, ο οποίος ακινητοποίησε τον ταραξία και του...
πέρασε χειροπέδες.

Χάος επικράτησε σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air - Berlin που πετούσε από το Βερολίνο προς το Ηράκλειο, όταν ένας ταξιδιώτης, λίγο μετά την απογείωση, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει στα γερμανικά και να χειρονομεί σε έξαλλη κατάσταση προς τις αεροσυνοδούς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο αεροπλάνο επικράτησε αναστάτωση, με τον κόσμο να παρακολουθεί τρομαγμένος και τους πιλότους να ζητούν ενημέρωση μέσα από το πιλοτήριο, φοβούμενοι ενδεχομένως το χειρότερο πιθανό σενάριο, εκείνο της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο δράστης παρέμενε όρθιος, κινούμενος μάλιστα απειλητικά απειλητικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου, προς τα μπρος και προς επιβάτες.

Ευτυχώς, τη λύση έδωσε ένας άνδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή φαίνονταν ως κανονικός επιβάτης. Με θαυμαστή ψυχραιμία σηκώθηκε από τη θέση του και με γρήγορες και επιδέξιες κινήσεις ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» επιβάτη, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα του αεροσκάφους και περνώντας του χειροπέδες!

Κάπου εκεί, έληξε χωρίς απρόοπτα η «περιπέτεια» των επιβατών της πτήσης, ενώ από το πιλοτήριο ο κυβερνήτης, την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να προσγειωθεί, μέσω Πύργου Ελέγχου, ειδοποιούσε την Αστυνομία του Αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη. Είναι όμως πιθανόν, αυτή να είναι η «επίσημη» εκδοχή και για λόγους ασφαλείας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία, οι εκεί αρχές να έχουν λάβει ειδικά μέτρα για τις πτήσεις τους, όπως και σε άλλες χώρες.



Λίγο αργότερα όπως φαίνεται καρέ - καρέ στο παρακάτω βίντεο ο «ταραξίας» οδηγήθηκε από αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» Ηρακλείου, στο τμήμα εντός του αερολιμένα. Ωστόσο δεν κρατήθηκε και αποχώρησε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανέναν...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: