8.6.16

Ο «αδιάβαστος» Χρυσοχοϊδης...

 Η ανάρτηση του «αδιάβαστου» Χρυσοχοϊδη για τις... 7.500 σελίδες προαπαιτούμενων - Media
...σχολιάζει τους «διαβασμένους»...

Μια καυστική ανάρτηση έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσιοχοϊδης,  σχετικά με την ψήφιση από τη Βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων που περιέχονταν σε 7.500 σελίδες που αναγκάστηκαν να...
διαβάσουν μέσα σε δύο μέρες οι βουλευτές πριν το ψηφίσουν.

Ο πρώην υπουργός που είχε πει "δεν το διάβασα" για το πρώτο μνημόνιο προκαλώντας ποικίλλες και έντονες αντιδράσεις, τώρα κουνάει το δάχτυλο στους βουλευτές γράφοντας στον λογαριασμό του στο Facebook: Πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκαν 7.500 σελίδες από «διαβασμένους». Πόση υποκρισία!


Νωρίτερα ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑfm ερωτηθείς για τον τρόπο που ψηφίζονται νομοσχέδια και Μνημόνια απάντησε χαρακτηριστικα:
Είδατε ότι προχθές, ψηφίστηκαν 7.500 σελίδες, πλήρως διαβασμένες, από όλους και τους 300 και μετά από 2 μέρες ανακάλυψαν ότι υπήρχε ένας νόμος, ολόκληρος, μέσα στο νόμο, που αφορούσε τις offshore εταιρείες, όπως επίσης διαβάστηκαν πλήρως και οι 990 σελίδες το καλοκαίρι του 15’, όταν ψηφίστηκαν στα αγγλικά. Τα λεω αυτά, γιατί εγώ χτυπήθηκα προσωπικά. Πέρασαν μια εντύπωση διάφοροι υποκριτές στον κόσμο ότι εγώ είμαι ένας ανεύθυνος, ότι δηλαδή υπέγραφα, χωρίς να διαβάζω, δηλαδή ότι έκανα πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου".

πηγή topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.