30.6.16

Η Ευρώπη ελκύει τους Αμερικανούς...

Η Ευρώπη ελκύει τους Αμερικανούς
Το 40% των βορειοαμερικανών επισκέπτεται την Ευρώπη κάθε χρόνο, το 30% ταξιδεύει στην Ευρώπη πολλές φορές μέσα στο έτος, ενώ το...
24% επισκέπτεται τη γηραιά ήπειρο κάθε 2 ή 3 χρόνια για τις διακοπές του.

Αυτό αποκαλύπτει έρευνα που διενήργησε η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Auto Europe σε δείγμα 3.000 βορειοαμερικανών, οι οποίοι σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ευρώπη το ερχόμενο 12μηνο.

Μάλιστα, λιγότεροι από το 2% από όσους θα ταξιδέψουν το ερχόμενο 12μηνο στην Ευρώπη, είπαν ότι θα επισκέπτονταν για πρώτη φορά την Ευρώπη το ερχόμενο έτος.

Οι περισσότεροι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν μαζί με ένα μέλος της οικογένειας ή σε ομάδα 2 ή τριών ατόμων. Το 70% θα ταξιδέψει συνοδεία 2-3 ατόμων, και το 5% σε παρέα 5 ή περισσότερων ατόμων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι o αριθμός των ταξιδιωτών που επέλεξαν Ευρώπη, το έκαναν επειδή είχαν επισκεφθεί ξανά τον προορισμό στο παρελθόν. Το 52% επιστρέφει μάλιστα στην ίδια χώρα διακοπών, το 21% ανέφερε ότι επέλεξε προορισμό επειδή βρισκόταν στη λίστα των επιθυμιών του, και μόνο το 3,5% επέλεξε προορισμό βάσει «εξαιρετικής προσφοράς».





















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: