8.5.16

Είστε κατά συρροήν ψεύτης…

είπε στον Τσίπρα, ο «φιλαλήθης» Κυριάκος…

Όπως σας τα ‘παμε. Ο πρόεδρος της ΝΔ, στην ομιλία του είχε ως αιχμή τους χαρακτηρισμούς «ψεύτης» και «επικίνδυνος», για τον πρωθυπουργό.

Στα…
κυριότερα σημεία της ομιλίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής:

«Δεν τη μιλήσατε ποτέ τη γλώσσα της αλήθειας κύριε Τσίπρα. Δεν το κάνατε οταν λέγατε ότι θα καταργήσετε τα μνημόνια ή θα επαναφέρετε τη 13η σύνταξη».

«Κανείς δεν σας πιστεύει πλέον ούτε στην Ελλάδα ούτε και στο εξωτερικό» συμπλήρωσε και επικαλούμενος τη ρήση του Μαρκ Τουέιν «υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και οι στατιστικές», ο πρόεδρος της ΝΔ είπε «υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας».

«Θα είστε ο πιο απαξιωμένος πρωθυπουργός μετά τη μεταπολίτευση και θα έχετε ταυτιστεί με την πολιτική εξαπάτηση» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δολοφονείτε την προοπτική των νέων στη χώρα» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το νομοθέτημα είναι η επιτομή της ανικανότητάς σας. Σας πήρε 9 μήνες για να καταλήξετε ασθμαίνοντας σε έναν αχταρμά μέτρων».

«Η τσίπα δεν είναι χαρακτηριστικό της κυβέρνησής σας» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εφ' όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση.

Κάνοντας ειδική αναφορά στον υπουργό Οικονομικών και την παραίβαση της «κόκκινης γραμμής» που ο ίδιος είχε θέση ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι «δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: