24.5.16

Οι 30άρηδες του ΣΚΑΙ!...

Ρουβάς - Αυτιάς

Μπορεί και οι δύο να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την ηλικία των 30! Δικαιωματικά όμως τους ανήκει ο τίτλος «οι 30άρηδες του ΣΚΑΙ», μιας και οι δύο...
ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ, χαρίζουν στο σταθμό ποσοστά τηλεθέασης που δεν έχει ξαναδεί! Κυρίως όμως Ρουβάς και Αυτιάς κατάφεραν με τα 30άρια που συγκεντρώνουν άμα τη εμφανίσει να δώσουν στον ΣΚΑΙ την τρίτη θέση στο σύνολο των καναλιών για πρώτη φορά!

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα του πρώτου live «X Factor» σάρωσε σε τηλεθέαση καθηλώνοντας σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια του show παραπάνω από 1.100.000 τηλεθεατές, νούμερο που μεταφράζεται σε 30,3% μέσο όρο και 37,8% στα νεανικά κοινά… Ποσοστά που καμία άλλη εκπομπή – από συστάσεως του σταθμού, δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στη βραδινή ή σε άλλη ζώνη! Με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Αυτιά και την πρωινή εκπομπή του τα Σαββατοκύριακα, αφού σταθερά καταγράφει εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις, όπως για παράδειγμα το περασμένο Σάββατο που σημείωσε 33,9%!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: